klankmeditatie

Behandeling met klankschalen

Wat moet ik doen?

Bij de eerste behandeling neem ik een korte vragenlijst met je door. Dan mag je plaatsnemen op de massagetafel. Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen, zonder metalen knopen of riemen. Een klankschaalmassage wordt over de kleding heen gegeven. Je hoeft alleen je schoenen uit te doen. Indien gewenst wordt je toegedekt met een dekentje.

De klankschalen worden op en om het lichaam geplaatst. Tijdens de klankschaalmassage wordt gebruik gemaakt van verschillende klankschalen, soms gecombineerd met andere klankinstrumenten zoals koshi’s, oceandrum, rainstick e.d.

Er wordt niet gesproken tijdens de massage. Na de behandeling volgt een moment van navoelen en kan er een kopje thee gedronken worden om zo weer waakzaam en alert te worden. Het is aan te raden om na de behandeling de verstilling zo lang mogelijk vast te houden, plan geen afspraken na je behandeling, zet je telefoon uit en voer geen moeilijke of lange gesprekken meer die dag.

 

you sound

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie niet..?

In sommige gevallen is het af te raden een klankschalensessie te ondergaan. Dit is het geval bij mensen met trombose, een pacemaker/icd, epilepsie, zwangerschap of mensen met psychoses.

Facebook
Facebook
Instagram