Bijzondere klanken You Sound

Bijzondere klanken

Klankschalen in de zorg

Klankschaalsessies op locatie in zorginstellingen, verpleeghuizen, huiskamerprojecten, activiteitencentra of dagbesteding behoren tot de mogelijkheden. In groepjes of individueel.

Een klankbeleving blijkt een waardevol rustpunt voor zowel de bewoners als de verzorgenden in zorginstellingen en zorgt voor een aangename afwisseling in het dagelijks ritme. Een klankbeleving werkt lang na, het effect op lichaam en geest is direct waarneembaar.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Bijzondere klanken voor mantelzorgers

Ouders van een kind met een handicap, of mensen met een partner met een handicap zijn ongevraagd mantelzorger geworden. Overbelasting onder mantelzorgers komt vaak voor. Vaak wordt dag en nacht een beroep gedaan op mantelzorgers.

De zorg mantelzorgers verleend door mantelzorgers komt voort uit een sociale relatie en een emotionele band met de zorgvrager. Mantelzorg overkomt je, je kiest er niet voor. Mantelzorg heeft een stevige impact op je leven. Het is belangrijk om als mantelzorger overeind te blijven staan, het heeft grote gevolgen als mantelzorgers uitvallen. Ze zijn de spil in een gezin met een persoon met een zorgbehoefte, zonder jouw zorg redt een gezin het niet. Dat zorgt voor druk. Het is juist dan belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen. Bij Praktijk You Sound kun je stilstaan, jezelf opladen en  nieuwe energie opdoen.

Speciaal voor mantelzorgers organiseert Praktijk You Sound een paar keer per jaar een klankavond.  Een avond speciaal voor mantelzorgers om eens helemaal tot rust te kunnen komen. De data voor deze klankavonden worden bekend gemaakt via de website en de facebookpagina van You Sound & You Contact. Wil je informatie hierover ontvangen, stuur dan een mail naar info@mooieklanken.nl dan ontvang je via mail een uitnodiging voor de klankavonden.

 

Data klankavonden 2018: 

Maandag 22 oktober VOL, dinsdag 30 oktober VOL, maandag 5 november, dinsdag 13 november VOL.

Vooraf aanmelden ivm beperkte plaatsen.

Tijdstip: 20.00 – 21.00 u (inloop vanaf 19.45)

Kosten € 10,00 p.p.

Yogamatjes en dekens zijn aanwezig.

 

Neem contact op :

E  info@mooieklanken.nl

T  06 – 41 79 69 68