Jongeren en stress

Neem stresssignalen serieus

Deze signalen zijn erg belangrijk en geven aan dat je emmer misschien wel aan het overlopen is. Op tijd hulp inschakelen kan voorkomen dat je overspannen raakt of een burn-out krijgt. Bij You Sound ondersteun ik jou en gaan we samen werken aan een leven met meer rust en meer emotionele balans. Dat levert jou veel op, maar ook je omgeving zal hier mee geholpen zijn.

Jonge meiden en stress

Jonge meiden hebben soms een steuntje in de rug nodig om hun plek te vinden in deze drukke, hectische samenleving. Misschien voel je je onzeker en stel je jezelf de vragen:  ben ik wel leuk of mooi genoeg, hoe zorg ik ervoor dat ik op mijn opleiding goed genoeg scoor, hoe gaat mijn toekomst er uitzien?

Voor veel meiden is het niet vanzelfsprekend dat ze tevreden zijn met wie ze zijn. Iedereen is bijzonder en heeft zijn of haar kwaliteiten, ook jij! Ontdek jouw kwaliteiten, richt je op wat goed gaat in je leven, verander gedachtepatronen en ontwikkel een stevig zelfbeeld zodat jij je zelfverzekerd gaat voelen. Wil je weten hoe je dat kunt bereiken? Neem contact met me op via info@mooieklanken.nl

Jongeren & Stress