tieneryoga Sittard

Wobbelyoga

wobbelyoga SittardWobbelyoga is een nieuwe manier van yogalessen op een Wobbel. Een Wobbel is een ‘kromme plank’ of een balansbord waar yoga- en bewegingsoefeningen op worden gedaan. De Wobbel bevordert het gevoel voor evenwicht en balans en een mooi bijkomend effect is dat het schommelen op de Wobbel als erg rustgevend wordt ervaren.

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. Bewegen op de Wobbel vergroot het lichaamsbesef waardoor zelfvertrouwen toeneemt.

De Wobbel prikkelt de fantasie, is het een bruggetje of  misschien wel de rug van een olifant, een racebaan of een schommel? De Wobbel wordt op een leuke en creatieve manier ingezet tijdens de lessen. De Wobbel stimuleert balans, evenwicht, beweging, spel en fantasie. De Wobbel is voor jongere en oudere kinderen geschikt. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af. Wil je een Wobbelyoga les ervaren, neem dan contact met me op. Informatie over lestijden en tarieven vind je hier.

 

wobbelyoga Sittard

 

 

 

 

 

Tot Wobbelzzz…

 

Wobbelyoga Sittard-Geleen

Wobbelyoga Sittardwobbelyoga Geleen