Bellabaci Genies

De 6 Genies van BellaBaci – Massage olie – biologische en natuurzuivere etherische oliënBellabaci

Kies je favoriete Genie;

Skin Get a Life – Roze Symbool

Roze is de kleur van eigenliefde. Mensen die worstelen met het ouder worden voelen zich aangetrokken tot deze kleur. De aromatherapie mix helpt met positieve emoties en het behandelen van de zichtbare tekenen van veroudering. Deze Genie kan op het gezicht en het lichaam worden gebruikt om rimpels, littekens, striae en een droge huid te verminderen.

Bellabaci Hello Body Mechanic – Blauwe Symbool

Blauw is de kleur van vertrouwen. Mensen die pijn ervaren zullen aangetrokken worden naar deze kleur. Als je kijkt naar de kleren, logo’s etc in de medische wereld (artsen, verpleegkundigen, tandartsen) is dit meestal de kleur blauw. Blauw heeft een kalmerend effect op de emoties en een koelend effect op de ontsteking wat nodig is. Deze Genie is een geweldige keuze bij een massage van voorhoofd en nek, voor mensen die lijden aan hoofdpijn en migraine

Bellabaci Cellulite Be Gone – Groene Symbool

Groen is de kleur van gezondheid en de natuur. Mensen die geïnteresseerd zijn in gezond leven en afslanken zullen zich tot deze kleur aangetrokken voelen. Groen is ook de kleur van planten en bomen en wekt een gevoel van rust in ons op wanneer wij zijn omringd door bossen of planten. Deze Genie is ook een goede keuze bij verzuring; artritis, jicht en reumatische aandoeningen.

Bellabaci Stress No More – Gele Symbool

Geel is de kleur van positiviteit. Mensen die last hebben van stress, slapeloosheid, nerveuze spanningen, chronische vermoeidheid en depressie worden aangetrokken tot deze Genie. Brengt balans in lichaam en geest. Deze Genie kan worden gebruikt voor het gezicht en lichaam bij een gedehydrateerde, droge huid, stress is een van de belangrijkste oorzaken van uitdroging.

Bellabaci Bye Bye Belly Blues – Orange Symbool

Oranje is de kleur van de buik. Mensen die problemen hebben in het buikgebied zoals een opgeblazen gevoel, spastisch colon, menstruatiepijn, dieet intoleranties zoals gluten of spijsverteringsproblemen zullen worden aangetrokken tot deze Genie. De ingrediënten in deze Genie werken ondersteunend bij striae, gewichtstoename bij o.a. zwangerschap, ondersteunt de huid, geeft veerkracht aan de huid en vermindert huidspanning. Deze Genie verlicht pijn en kan tevens worden gebruikt op de onderrug bij menstruatie-gerelateerde pijn.

Bellabaci Circuflow – Paarse Symbool

Paars is de kleur voor energie van geest en lichaam. Wie problemen ondervindt met bezemrijs, hormonale onevenwichtigheden, slechte lymfedrainage en doorbloeding, vermoeidheid en mentale vermoeidheid zal worden aangetrokken tot deze Genie. De ingrediënten die worden gebruikt voor deze Genie hebben eigenschappen om het systeem weer in balans te brengen. Deze Genie kan gebruikt worden op het lichaam en het gezicht voor een stralende, zuurstofrijke huid, vermindert wallen en vochtophoping in de huid.

Interessant om op te letten: Deze kleuren resoneren ook met de chakra ‘ s in de Ayurvedische Geneeskunde.

 

Wil je graag een gratis proefsachet aanvragen van jouw favoriete Genie? Stuur me dan een berichtje met je adresgegevens en je ontvangt een gratis proefsachet (zolang de voorraad strekt).

 

[wpdevart_youtube playlist=”FwbUVmRxqyk” width=”440″ height=”185″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”0″ enable_fullscreen=”0″ show_related=”0″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_title=”0″ show_youtube_icon=”0″ show_annotations=”0″ show_progress_bar_color=”white” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”false” initial_volume=”100″ disable_keyboard=”0″]FwbUVmRxqyk[/wpdevart_youtube]