Over mij

Praktijk You Sound

Mijn naam is Chantal Hagenaars, oprichter van praktijk You Sound.

Ik bied ondersteuning bij ontwikkelingsprocessen en draag bij aan bewustwording en zelfinzicht. Mijn kennis bestaat uit opleiding (o.a. massagetherapie, psychologie, NLP coach) en levenservaring. 

Wat doe ik….

Veel mensen vinden het moeilijk om de aandacht naar binnen te richten, om bij de eigen kern te komen. Dat is belangrijk om erachter te komen wat we willen, wat we nodig hebben, wat we voelen, wie we zijn.

De aandacht wordt veel vaker naar buiten gericht naar alles wat onze aandacht vraagt of zelfs opeist. Je maakt voor iedereen tijd vrij, maar niet of te weinig voor jezelf. Soms verg je teveel van jezelf en ontstaan er klachten zoals vermoeidheid, stress- & spanningsklachten, burnout of slaapproblemen. Signalen van het lichaam, signalen die vragen om aandacht. Via de behandelingen die worden aangeboden bij Praktijk You Sound leer je ontdekken wat deze signalen je willen vertellen.

Via massages leer je weer contact te maken met je lichaam, er ontstaat weer verbinding tussen hoofd en hart, er ontstaat meer balans tussen hoofd en lichaam, meer balans in denken en voelen. Hoofd en lichaam gaan altijd samen, je kunt het niet los van elkaar zien. Stress ontstaat in het hoofd en uit zich via klachten in het lichaam. Het lichaam biedt een ingang, een ingang om je weer te laten voelen wat het is dat jij nodig hebt.

 

Je bent van harte welkom