duo massage

Cupping & Klank

Combi-massage van Klankschalen & Cupping

Deze combi-massage van Cuppingmassage en Klankschaalmassage zorgt voor een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest.

Cupping van nek, schouder en rug stimuleert de doorbloeding en doorstroming in het lichaam. Vanwege de enorme dieptewerking werkt cupping verlichtend bij schouder- en nekklachten door spanningen, stress en bij hoofdpijnklachten. Deze diepe vorm van massage werkt o.a. in op de verschillende huidlagen, het bindweefsel en de spieren. In het bindweefsel houdt het lichaam o.a. spanningen en negatieve emoties vast. Door cupping kunnen deze blokkades loskomen en in de vorm van afvalstoffen worden afgevoerd. Bij cupping massage lig je op een massagetafel, waarbij alleen je bovenlichaam ontbloot dient te worden. Na de cupping massage word je toegedekt met een dekentje.

Hierna volgt een Klankschaalmassage, waardoor een nog diepere ontspanning kan worden bereikt. Klankschalen worden geplaatst op en om het lichaam, hierdoor kunnen de resonanties van de klankschalen doordringen in het lichaam. Je wordt letterlijk aangeraakt door klank. Door de klanken en resonanties treedt verstilling op en kan stilte in het hoofd worden ervaren.

Een moment voor jezelf om eens helemaal te ontspannen, bij je kern te komen, uit te rusten en op te laden.

Neem contact op om een afspraak te maken.

via mail: info@mooieklanken.nl of  telefonisch: 06 – 41 79 69 68

 

klankschaalmassage

Facebook
Facebook
Instagram