Bijzondere klanken You Sound

Bijzondere aanraking

Bijzondere aanraking in de zorg

Massages op locatie in zorginstellingen, verpleeghuizen, huiskamerprojecten, activiteitencentra of dagbesteding behoren tot de mogelijkheden. 

Een massage blijkt een waardevol rustpunt voor de bewoners in zorginstellingen en zorgt voor een aangename afwisseling in het dagelijks ritme. Een massage is in tegenstelling tot functioneel aanraken bij o.a. aankleden en wassen, rustgevend en werkt lang na. Het effect op lichaam en geest is direct waarneembaar.

In overleg is het ook mogelijk om een bijzondere massage in combinatie met een klankschaalbeleving uit te voeren.

Neem contact op voor meer informatie.

Voor mantelzorgers

Ouders van een kind met een handicap, of mensen met een partner met een handicap zijn ongevraagd mantelzorger geworden. Overbelasting onder mantelzorgers komt vaak voor. Vaak wordt dag en nacht een beroep gedaan op mantelzorgers.

De zorg verleent door mantelzorgers komt voort uit een sociale relatie en een emotionele band met de zorgvrager. Mantelzorg overkomt je, je kiest er niet voor. Mantelzorg heeft een stevige impact op je leven. Het is belangrijk om als mantelzorger overeind te blijven staan want het heeft grote gevolgen als mantelzorgers uitvallen. Ze zijn de spil in een gezin met een persoon met een zorgbehoefte, zonder jouw zorg redt een gezin het niet. Dat zorgt voor druk. Het is juist dan belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen. Bij Praktijk You Sound kun je stilstaan, jezelf opladen en nieuwe energie opdoen.