Klankschaalmassage

Kom in balans met klankschalen…klankschaalmassage

Een klankschaalmassage helpt je om makkelijker te ontspannen, minder in je hoofd te zijn,  spanningsklachten te verminderen, beter te slapen, emotionele blokkades op te heffen, om weer bij jezelf te komen.

Klankschalen worden gebruikt vanwege de rustgevende klanken en trillingen. De klanken en trillingen dringen diep door in het lichaam en geven je lichaam een inwendige massage.

Herken je jezelf hierin…?

  • Je bent vaak  gehaast en hebt geen tijd…
  • Je staat altijd voor anderen klaar maar  je vergeet jezelf…
  • Je slaapt slecht omdat je gedachten maar blijven doorgaan…
  • Je hebt geen energie meer om leuke activiteiten te ondernemen…
  • Je raakt van praten uitgeput…
  • Je hebt het gevoel dat je alleen nog maar uit hoofd bestaat…
  • Je wilt gewoon een moment voor jezelf…om weer nieuwe energie op te doen…

Ontspannen en loslaten…

Bij een klankschaalmassage richt je de aandacht naar binnen waardoor lichaam en geest uitgenodigd worden om helemaal tot rust te komen. Spanningen kunnen worden losgelaten, je raakt in een meditatieve staat en er ontstaat meer ruimte om de aandacht naar binnen te richten en te voelen wat het is dat jij of je lichaam nodig heeft.

Hoe vaker je een klankschaalmassage ondergaat hoe gemakkelijker het lichaam kan ontspannen en loslaten. Ontspannen en loslaten is iets dat je lichaam kan leren. Naarmate je vaker bewust je lichaam leert ontspannen en naarmate je meer gewend raakt aan de geluiden en resonanties van de klankschalen zal je lichaam dit ontspanningsproces gaan herkennen en een diepere staat van ontspanning bereiken.

In sommige gevallen is het af te raden een klankbehandeling te ondergaan. Dit is het geval bij mensen met trombose, pacemaker, epilepsie, zwangerschap.

klankschaalmassage