Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage helpt je om makkelijker te ontspannen, minder in je hoofd te zijn,  spanningsklachten te verminderen, beter te slapen, emotionele blokkades op te heffen, om weer bij jezelf te komen.

Klankschalen worden gebruikt vanwege de rustgevende klanken en trillingen. De klanken en trillingen dringen diep door in het lichaam en geven je lichaam een inwendige massage.

Ontspannen en loslaten…

Bij een klankschaalmassage richt je de aandacht naar binnen waardoor lichaam en geest uitgenodigd worden om helemaal tot rust te komen. Spanningen kunnen worden losgelaten, je raakt in een meditatieve staat en er ontstaat meer ruimte om de aandacht naar binnen te richten en te voelen wat het is dat jij of je lichaam nodig heeft.

Naarmate je vaker bewust je lichaam leert ontspannen en naarmate je meer gewend raakt aan de geluiden en resonanties van de klankschalen zal je lichaam dit ontspanningsproces gaan herkennen en een diepere staat van ontspanning bereiken.

In sommige gevallen is het af te raden een klankbehandeling te ondergaan. Dit is het geval bij mensen met trombose, pacemaker, epilepsie, zwangerschap.

klankschaalmassage