ontspanningsmassage Sittard

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het is een massage waarbij lichaam en geest weer helemaal tot rust komen. Het doel van deze massage is tot volledige ontspanning te komen.

Tijdens de massage lig je op een massagetafel. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van massage oliën en/of etherische oliën. Een ontspanningsmassage is een zachte manier van masseren. De bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en er worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren hierdoor verbeterd. Door deze massage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund. Het zenuwstelsel komt tot rust. Opgebouwde spanning kan wegvloeien.

Wanneer is een ontspanningsmassage aan te raden…

Een ontspanningsmassage kan altijd en je zou het jezelf mogen gunnen om regelmatig tijd vrij te maken voor een massage. In een fijne en ontspannen sfeer word je gemasseerd zodat je lichamelijk en geestelijk optimaal kunt ontspannen.

Een massage werkt ondersteunend bij diverse klachten, zoals stress, een hoge spierspanning, vermoeidheid, slapeloosheid, spierpijnen etc. Massage heeft een positieve invloed op lichaam en geest en heeft een beschermende werking tegen veelvoorkomende klachten, zoals een burn-out, stress, slapeloosheid en oververmoeidheid.

Om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven is het goed om regelmatig een moment van ontspanning op te zoeken. Een ontspanningsmassage is hier zeer geschikt voor.