Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het is een massage waarbij het lichaam en geest weer helemaal tot rust komen. Het doel van deze massage is tot volledige ontspanning te komen.

Tijdens de massage lig je op een massagetafel. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van massage oliën en etherische oliën. Een ontspanningsmassage is een zachte manier van masseren. De bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en er worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren hierdoor weer verbeterd. Door deze massage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam weer hersteld. Gedurende deze massage komen lichaam en geest weer tot rust. Opgebouwde spanning kan wegvloeien en je voelt je weer fitter.

Wanneer een ontspanningsmassage…

Een massage werkt ondersteunend bij psychische of lichamelijke klachten, zoals stress, hoge spierspanning, vermoeidheid, slapeloosheid en spierpijnen. De massage heeft een positieve invloed op het lichaam en geest. Het heeft een beschermende werking tegen veelvoorkomende klachten, zoals een burn-out, slapeloosheid en oververmoeidheid.

Om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven is het goed om regelmatig een moment van ontspanning op te zoeken. Een ontspanningsmassage is hier zeer geschikt voor.

 

ontspanningsmassage Sittard

 

Facebook
Facebook
Instagram