You Sound & Flowee

De flowee is een trendy acupressuurmat of spijkermat ‘nieuwe stijl’ die je in balans brengt. De Flowee kun je op verschillende manieren gebruiken. Door het gebruik van de mat ervaar je meer energie, goede ontspanning, een betere nachtrust en vermindering van hoofd- en spierpijn.

De Flowee massagemat is verkrijgbaar bij Praktijk You Sound, je kunt de spijkermat en/of het spijkerkussen gratis uitproberen.

Herken je dit?ontspanningsmat

– Heb je last van stijve en vastzittende spieren in je rug en schouders?
– Slaap je onrustig en ben je vaak wakker?
– Heb je last van vermoeide voeten na een lange dag werken?
– Kun je je moeilijk ontspannen?
– Heb je vaak last van (spannings)hoofdpijn?

 

Flowee is een trendy acupressuurmat of spijkermat die je in balans brengt. De Flowee kun je op verschillende manieren gebruiken. Door het het gebruik van de mat ervaar je energie, goede ontspanning, een betere nachtrust en vermindering van hoofd- en spierpijn. Liggend op de flowee worden door het lichaam endorfines aangemaakt waardoor je een algeheel ontspannen gevoel ervaart wat ervoor kan zorgen dat je makkelijker in slaap valt.

De geweldige werking van de acupressuurmat heeft zijn oorsprong in India. De bekende spijkerbedden uit dit land zijn de inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van deze matten.
Door de meer dan 5000 ‘puntjes’ op de mat worden de zenuwuiteinden en bloedsomloop van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam maakt hierdoor zelf de ‘feel good’ hormonen oxytocine en endorfine aan. De hormonen zorgen voor ontspanning, pijnverlichting en een gevoel van euforie. Een goede doorstroming van energie is de basis van onze gezondheid, het houdt ons lichaam en geest in balans.
De afmeting van het matje is 75×44 cm en kost bij praktijk You Sound € 25,00. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je ook een Flowee mat in je bezit hebben, of wil je iemand anders blij maken met de Flowee…

massage sittard

Te gebruiken bij;

– Rug-, Nek- en schouderklachten
– Slaaproblemen
– Fibromyalgie
– Bij pijnlijke en vermoeide voeten, hielspoor en wintertenen
– Innerlijke onrust
– Frozen shoulder & whiplash
– Chronische en reumatische pijnklachten
– Burnoutklachten & stress

Advies gebruik Flowee Spijkerkussen
Als je het kussen gaat gebruiken kan dit in het begin scherp aanvoelen. Het kan daarom fijn zijn om de eerste keer een kledingstuk te dragen of een dunne stof (t-shirt of theedoek) over het kussen te leggen. De prikkels wennen vrij snel en na een aantal keer kan je zonder kleding op het kussen gaan liggen. Gebruik het kussen wanneer je op de bank zit of ‘s avonds in bed als verlengstuk op de Flowee Spijkermat. Wil je het kussen gebruiken voor de voeten? Gebruik het dan terwijl je op een bank of stoel zit. Bepaal zelf hoeveel druk je geeft met jouw voeten.

nekpijn

 

 

 

 

 

 

 

Het massagekussen is te bestellen bij praktijk You Sound en kost € 22,50