oil pulling

Oil pulling – Mond Detox

Duizenden goede en slechte bacteriën houden huis in je mond en hechten zich aan je tanden en tandvlees als plaque. Alles wat er in je mond zit vervolgt zijn weg door het lichaam, ook de slechte bacteriën in je mond.

Mondzuur is een van de hoofdzaken van tandproblemen als gevolg van wat je eet en drinkt, zoals koffie, limonades (suiker), bewerkt voedsel etc. Het CocoBaci Black Oil Pulling programma helpt je om je mondhygiëne op een natuurlijke wijze te verbeteren en je krijgt er een mooiere glimlach van. Oil Pulling betekent letterlijk ‘onttrekken met olie’. Potentiële ziekteverwekkers en bacteriën worden onttrokken aan het lichaam.

Het gebruik is eenvoudig, neem de inhoud van een zakje CocoBaci in je mond en laat dit enkele minuten rondgaan in je mond, ‘trek’ tussen de tanden door en spuug het weer uit. Zo makkelijk is het…een boost aan je dagelijkse verzorging.

CocoBaci Black

CocoBaci Black combineert de kennis van Oil Pulling met zuivere kokosnootolie, gemmotherapie, geactiveerde houtskool met macadamia en organische essentiële olie van pepermunt en munt. Gemmo is afgeleid van het woord gemma, het Latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een behandeling met preparaten gemaakt van jonge plantendelen. Aan de olie is eikenknop-extract toegevoegd; een natuurlijke detoxer die de mondhygiëne verbetert. Actieve houtskool met macadamia extract werkt om de tanden witter te maken op een natuurlijke manier, zonder dat het tandglazuur wordt aangetast en zonder dat chemicaliën in je mond komen. Het is een krachtig middel om gifstoffen en andere chemicaliën in het lichaam te binden en om via de mond het lichaam te verlaten.

Hoe kan CocoBlack jou helpen?

* Helpt tanden witter te makenoil pulling

* Verbetert de mondhygiëne

* Voorkomt gaatjes

* Bindt en verwijdert gifstoffen

* Verbetert de pH waarde in de mond

* Voorkomt slechte adem en tandvleesproblemen

* Een natuurlijk alternatief voor chemisch bleken van de tanden

* Ondersteunt het lichaam bij het natuurlijk afweersyteem

 

CocoBaci is ook verkrijgbaar in de smaken Framboos en Cool Mint.

Verkrijgbaar bij Praktijk You Sound. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@mooieklanken.nl