Muzikale Massage

Wat is het?

Laat je onderdompelen in de ritmische mooie klanken van handpan muzikante Hannelore terwijl de ervaren handen van massagetherapeut Chantal jou tot een diepe ontspanning brengen.

Wat is een handpan?

De handpan, ook wel bekend als hangdrum, is een met de hand gemaakt, schotelvormig percussie instrument dat betoverende tonen produceert als jet het zachtjes aanlaat. Elk aanrakingspunt creëert een unieke toon. De combinatie van deze tonen zorgt voor een haast hypnotiserend en meditatief geluid.

Hoe werkt het?

De handpan heeft in 2019 zijn helende krachten bewezen door te voldoen aan alle verwachtingen binnen een onderzoek aan het UMC van Amsterdam. In de loop van het desbetreffende project speelt de muzikant op de handpan tijdens of in combinatie met standaard behandelingen, dit zowel binnen ziekenhuizen als andere zorginstellingen. Na een langdurige toepassing van de handpan als behandeling werd een opmerkelijke verbetering van klachten waargenomen. De patiënten zowel als de verzorgers hebben gedurende het experiment de behandelingen ervaren met een duidelijk positief resultaat.

Het is dus al bewezen dat door live muziek van dit instrument een behandeling beter wordt ontvangen door ons menselijk lichaam. 

Wat deze massage bijzonder maakt..

Tijdens de behandeling krijg je dus een ontspanningsmassage terwijl er klanken op de handpan worden geproduceerd. Het zijn dus 2 dames die al hun kunde inzetten voor jou. Chantal en Hannelore gaan intuïtief te werk en spelen op elkaar in om jou op de mooiste wijze met hun muzikale massage te laten ontspannen. 

Durf je deze nieuwe ervaring aan?